Besøge på Ørsted kirke

I år vi har været på ture, hvor vi har besøgte Ørsted kirke, som lige var blevet restauret for mange millionerkroner.

Præsten mente, at det var graveren, som skulle fortælle om kirken, og det gjorde han meget spændende og godt.

Søndagsskole

I vores søndagsskole er vi samlet i et fællesskab, hvor vi læser bibel historie og synger kristne børnesange. Vi relaterere historierne til dagligdagens dilemmaer og begivenheder, hvilket gør historierne relevante for børnene. I slutningen af en Gudstjeneste, synger børnene ofte nogle af de sange de har lært, ligesom de også opfører et årligt krybbespil til jul. En del af tiden bruges også på at lege, lave kreative ting og gå ture i området omkring kirken. Med Jesus liv og lære, som forbillede ønsker vi, at skabe et fundament for børnene, som styrker dem i deres fremtid kritsne liv generelt og danner varige venskaber.